Rafturi pentru divers obiecte. Le Poti realiza singur, daca esti un pasionat al do-it-yourself-ului si ai uneltele necesare, le Poti cumpara dintr-un magazin si asambla singur sau poti sa apelezi la CEI Care executa mobilier la comanda. Poti obtine astfel nu doar niste simple rafturi pe care sa asezi lucruri, obiecte, Trofee sau Amintiri, ci o Zona amenajata cu rafale si Integrata in designul Interior al casei. Rafturi pentru carti sau chiar o intreaga Biblioteca pot la fel de bine sa se plieze PE respectivul spatiu adesea nevalorificat. Compartimentati-l pentru o utilizare Multipla si eficienta. ATI putea alege o SCARA compacta in Spirala Insa nu este o optiune ieftina, in Al doilea Rand nu este nici foarte comoda mai ales pentru Copiii MICI si persoanele in varsta si nu in ultimul rand un astfel de Model nu se potriveste oricarui Stil de Interior. Recomandare: MODELE moderne de SCARI de interiacesta este si motivul pentru care in majoritatea caselor vom Gasi modelul clasic de SCARA de intérieur cu binecunoscuta dilemme a golului de Sub SCARA, locul acela care de cele mai multe ori ramane nefolosit. Daca si voi aveti de-a face cu aceasta problema si nu stiti ce rezolvare sa II gasiti, nu trebuie sa Disperati pentru ca cumva exista o varianta si divers metode prin care puteti transforma spatiul de Sub SCARA intr-un Loc util. Recomandare: MODELE SCARI Interior de lemnPentru astazi m-am gandit sa va prezint tehnici si metode pentru folosirea Cat mai eficienta sa spatiului de Sub SCARA, in functie de scopul incaperii unde se afla localizata SCARA. Toate sunt idei pratique cu exemple numeroare in imagini care ne Arata o multime de posibilitati pentru folosirea spatiului nefolosit de Sub SCARA. Daca SCARA se afla in Hol, CEA mai Logica solutie ar fi sa construiti in Golul de Sub EA un dressing pentru haine si incaltaminte.

Daca nu aveti nevoie de un dressing in plus atunci incercati sa va ganditi ce ATI dori sa vedeti in Hol atunci cand intrati in Casa. O mica canapea, o Masa cu doua scaune, o consola Frumoasa, sau poate un Raft cu etajere pe care sa asezati divers decoratiuni, sau poate un Loc pentru Depozitarea Cat mai Originala a bicicletei, de ce nu? Recomandare: idei amenajare holuri miciAtunci cand SCARA se afla in Living, trebuie din nou sa abordati cea mai Logica solutie. Daca aveti multe carti, puteti construi in acel spatiu o Frumoasa Biblioteca, sau puteti monta niste etajere suspendate pe care sa va etalati colectia de decoratiuni. In cazul in care SCARA este in unghi drept si treptele sunt inchise puteti ASEZA o canapea sau doua fotolii. Daca cumva canapeaua si fotoliile se afla deja PE peretele opus atunci in spatiul de Sub SCARA puteti Integra un Home Theatre, un semineu sau chiar un aquarium Mare cu. Puteti construi dans spatiul de Sub SCARA o bucatarie mica compacta. Nu este chiar o varianta foarte des intalnita INSA se poate aplica mai ales atunci cand avem un parter espace ouvert soins gazduieste bucatarie, salle à manger si Living. Daca aplicati acest plan, este bine sa va asigurati ca aveti o Buna ventilatie in aceasta zona. Pentru cazurile in locuinta are si SUBSOL puteti alege sa montati niste rafturi cu etajere Sub SCARA. Pot fi folosite pentru Depozitarea conservelor sau a Altor lucruri sezoniere, ca de exemplu ornamentele pentru Brad.

Recomandare: idei amenajare subsoluriIn continuare va invit sa descoperiti idei interesante care va vor transforma spatiul de Sub SCARA intr-un Loc Practic si original. Vizionare placuta! Sunt superbe imaginile, CATA imaginatie au designerii.